Despre Astoria Wines

Fondată în 1987 de o familie de viticultori cu tradiție, ASTORIA face din calitate principalul avantaj. Produsele Astoria sunt într-adevăr prezente în cele mai exclusive restaurante, baruri și cluburi din toată lumea.
Astoria distribuie vinurile produse în propria cramă “Tenuta Val De Brun”, în inima DOCG Coneliano-Valdobbiadine. Patruzeci de hectare, situate într-una din cele mai frumoase zone viticole din Italia, renumite pentru climatul său, evidențiază succesiunea armonioasă de dealuri și podgorii.

Compania se asociază cu produse de calitate obținute prin metode tradiționale, emblematic pentru zona Veneto fiind PROSECCO. Una dintre bijuteriile casei Astoria este Millesimato Prosecco DOCG premiat cu mai multe medalii printre care și prestigioasa medalie de aur, obținută la concursul Internațional de vinuri de la Vinitaly din Verona.

Astoria nu este doar Prosecco, ci produce și vinuri baricate precum Colli di Conegliano DOCG, Crevada și Croder, bazându-se pe competențele și abilitățile personalului său profesionist.