Despre Fabbri 1905

O istorie vie, plină de senzație și pasiune.

Totul a început cu căsătoria dintre Gennaro Fabbri și soția sa, Rachele Buriani, femeia care a inventat o rețetă magică - pentru primul sirop Amarena Fabbri.

La începutul secolului XX, Gennaro Fabbri ia dat soției sale Rachele un borcan frumos, special creat de ceramistul Faenza Riccardo Gatti: un mic cadou pentru a-i mulțumi pentru cea mai recentă creație culinară.

Necunoscute fondatorului companiei noastre și soției sale, Rachele, tocmai au dat naștere unui stil unic, plin de aromă și dulceață, care apoi a fost transferat de la o generație la alta până în ziua de azi.

Intuiția lui Rachel combinată cu contribuția lui Gennaro, ca și în cele mai bune alchimii, pentru a transforma acea idee într-un produs de succes. Afirmația de afaceri a lui Gennaro a transformat siropul Amarena Fabbri într-o formă distinctivă de creativitate și inovare continuă, un fruct cu nuanțe roșii inconfundabile care urma să devină ambasador al stilului italian și gust în întreaga lume.

Și astfel, un desert, un fruct și un borcan - cu Faenza alb și albastru inconfundabil - au devenit astăzi simbolul fabricii Fabbri 1905 în Italia și în peste 100 de țări din întreaga lume.